Online piano cursus? Ontdek hier de n°1 van België en Nederland!

Wil je een online piano cursus volgen? Misschien weet je niet goed wat dat precies inhoudt. Je lees er alles over op deze website en deze pagina.

Online Piano Cursus – Wat Is Het?

Een goede online piano cursus biedt jou de mogelijkheid om van thuis uit alle kennis op te doen die je nodig hebt om piano te leren spelen. Het is de bedoeling dat je deze info op een leuke en overzichtelijke manier krijgt. Naast theoretische kennis zijn direct toe te passen tips & tricks ook onontbeerlijk om een goede online piano cursus te hebben. Een online pianoleraar mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn de eerste zaken die bij me opkomen als ik aan een goede online piano cursus denk.

Online Piano Cursus – Welke Kiezen?

Al deze aspecten en nog veel meer is waar de pianocursus van Steven Pruis, genaamd “PianoPro”, aan voldoet. Net daarom raad ik je ook aan om met deze cursus te beginnen.

Het was al in 2007 dat Steven Pruis de eerste versie van PianoPro deelde met de wereld.

Toen nog de eerste online piano cursus, ondertussen uitgegroeid tot de grootste van België en Nederland.

Dat is niet zomaar, want het PianoPro Programma is een zeer uitgebreide cursus die jou leert piano spelen met behulp van akkoorden. Dit is een leuke, snelle manier om piano te leren spelen online.

Wat Leer Je Zoal?

PianoPro leert jou snel piano spelen dankzij online lesmateriaal zoals:

  • 30 e-books
  • 30 bijhorende instructievideo’s zodat je hoort en ziet wat je moet spelen
  • Meer dan 10 bonuslessen met geheime tips & tricks
  • Meer dan 70 naspelen video’s waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd

Bovendien heb je ook onbeperkt e-mailcontact met jouw online pianoleraar, Steven Pruis.

De eerste maand kan je uitproberen voor 1 euro. Zonder verdere verplichtingen.

Als je in die maand elke dag een kwartiertje oefent, zal je al wat liedjes op de piano kunnen spelen. Dit is dan een extra motivatie om verder te doen zodat ook jij binnenkort populaire liedjes die je op de radio hoort zal kunnen spelen. En dat is natuurlijk heel leuk!

Akkoorden zijn namelijk zeer krachtig. Als je 4 akkoorden kent, zal je al tientallen populaire liedjes kunnen spelen. Als je er 14 kent, zal je bijna alle liedjes kunnen spelen die je op de radio hoort!

Naast akkoorden leer je ook noten lezen, waardoor je nog meer variëteit en mogelijkheden zal hebben in de liedjes die je kan spelen.

Klik hier om naar de website van PianoPro te gaan. >>

Hoe Begin Je Eraan?

Op de site van PianoPro zal je zien dat er verschillende mogelijkheden zijn.

Om te beginnen kan je ervoor kiezen om de online piano cursus een maand lang uit te proberen voor 1 euro. Is piano spelen toch niet voor jou? Geen probleem: dan krijg je je geld terug, zonder opgaaf van reden!

Maar waarschijnlijk zal je verder willen doen, en dan heb je 2 mogelijkheden:

  • 12 maandelijkse termijnen
  • Eenmalige investering

In beide gevallen blijf je gewoon toegang hebben tot al het lesmateriaal inclusief updates!

Online Piano CursusAls je kiest voor de eenmalige investering krijg je een gratis metronoom thuisgestuurd. Een apparaat dat onmisbaar is om gelijkmatig en met 2 handen te leren spelen. Voor mij persoonlijk zou een applicatie dat hetzelfde doet ook volstaan. Al is dit wel een leuke toevoeging aan de cursus.

Je kan je alvast een gratis e-book ontvangen door op deze link te klikken en je naam en e-mailadres op te geven. Dit is het e-book dat bij “Les 1: De Start” hoort. Net zoals het filmpje dat je in dit artikel kan bekijken.

Veel plezier en succes gewenst!

Deel Dit Artikel Op Sociale Media.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.