Wil Je Online Piano Leren Spelen? Lees Dan Eerst Deze Pagina.

Wil je online piano leren spelen? Leuk! Ontdek hier wat (waarschijnlijk) de beste manier is om snel en mooi online piano te leren. Verras je vrienden en familie.

Online Piano Leren Spelen

Misschien vraag je je af wat “online piano leren spelen” inhoudt?

Net zoals in de muziekschool, kan je soms ook online piano leren spelen door eerst een cursus te volgen waarbij je noten leert. Echter, ik geloof niet dat het mogelijk is om op zo’n korte tijd alles te leren wat je zou leren als je elke week fysieke lessen zou bijwonen.

Daarom is de beste manier om online piano te leren spelen met behulp van akkoorden. Het is namelijk zo dat wanneer je de 14 meest gebruikte akkoorden beheerst, je bijna alle liedjes kan spelen. Niet alleen populaire muziek van op de radio, maar ook klassieke muziek die anders buiten bereik zou zijn voor nog jaren.

Zoals je ook in mijn review kan lezen (en bekijken in mijn videoreview), moedig ik jou aan om het PianoPro Programma van Steven Pruis uit te proberen.

Let wel, je leert ook nog noten lezen. Dit is namelijk zeker ook waardevol. Echter het Programma focust zich voornamelijk op piano leren spelen met akkoorden. Dat is de sterkte van deze online pianocursus.

Wat Is PianoPro?

PianoPro is het initiatief van Steven Pruis. Hij is een pianist die zelf een manier heeft ontwikkeld om op een leuke manier piano te leren spelen met behulp van akkoorden. Hij is hier al zeer vroeg mee begonnen (van 10-jarige leeftijd) en heeft dus zeer veel ervaring. Het is zo dat wanneer hij een liedje hoort, hij het meestal al na enkele minuten zelf kan spelen!

Dit lijkt ongelooflijk, en dat is het ook. Maar dit is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk. Dat hoeft ook niet. Het is namelijk Steven’s doel om piano spelen voor zo veel mogelijk mensen mogelijk te maken.

Piano spelen hoeft niet zo moeilijk te zijn.

Dat is wat Steven zelf zegt. En dit probeert hij ook te bereiken met zijn online pianocursus.

In 2007 was PianoPro de eerste pianoles online. Ondertussen is het uitgegroeid tot de grootste en populairste van België en Nederland. Reeds 20 000 cursisten begonnen al met het PianoPro Programma en hebben succesvol online piano leren spelen! Ben jij de volgende?

Waarom Pianoles Online?

Online pianolessen volgen biedt zeer veel voordelen ten opzichte van lessen volgen in een muziekschool.

Ik som er enkele op.

  • Je hoeft je niet te verplaatsen, alles wat je nodig hebt is een piano met minimaal 60 toetsen en je online lesmateriaal.
  • Het is veel goedkoper dan lessen volgen in een muziekschool.
  • Online pianolessen volgen is ook tijdbesparend aangezien er geen verplaatsing nodig is.
  • Heb je vragen? Dan stel je die gewoon aan Steven Pruis, je online pianoleraar!

Er zijn dus veel redenen om voor pianoles online te kiezen.

Waarom PianoPro?

Zoals je reeds kon lezen, bestaat PianoPro sinds 2007. Sindsdien is de cursus uitgegroeid tot een volledig Programma waarmee je met allerlei online lesmateriaal piano leert spelen.

Je leert piano spelen met behulp van akkoorden, maar je leert ook noten lezen zodat je partituren kan lezen.

Bekijk de filmpjes hieronder even. Dit is wat cursisten al na een korte tijd (enkele weken!) oefenen kunnen spelen. Het is echt zeer motiverend om te zien hoe snel je al opmerkelijke resultaten kan bereiken.

Online Piano Leren Spelen

Online Piano Leren Spelen

Wat Ontvang Je Zoal?

Het lesmateriaal bestaat onder andere uit e-books, instructievideo’s en nog veel meer!

Als je vastzit of iets niet goed snapt kan je altijd contact opnemen met je online pianoleraar, Steven Pruis.

Als je hier klikt, kan je je voornaam en e-mailadres opgeven om een gratis e-book te ontvangen. Dit is de eerste les van de starterscursus. Je kan ook de bijhorende video van les 1 hier bekijken.

Je kan een maand het volledige Programma uitproberen voor slechts 1 euro. Probeer het dus. Je hebt niks te verliezen. Er zijn geen verplichtingen. Bovendien kan je jouw 1 euro zelfs terug vragen zonder opgaaf van reden als online piano leren spelen toch niet voor jou is.

Veel succes en plezier gewenst!

Deel Dit Artikel Op Sociale Media.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.