Online Pianolessen? Lees Meer Over De Beste Pianoles Online.

Online pianolessen volgen? Wil je piano leren spelen, maar heb je geen tijd om wekelijks naar pianolessen te gaan? Zoek dan niet verder. Ontdek PianoPro.

Online Pianolessen – Akkoorden

De bekendste en waarschijnlijk ook beste manier om zelf piano te leren spelen is met akkoorden. Dit is een leuke en snelle manier om piano te leren spelen. Slechts 14 akkoorden moet je beheersen om bijna alle liedjes te kunnen spelen die je op de radio hoort.

Maar ook klassieke liedjes kan je al snel spelen. Naarmate je niveau hoger wordt, kan je dan ook moeilijkere liedjes leren spelen en jezelf uitdagen om telkens de lat hoger te leggen.

Online Pianolessen – Verwachtingen

Wat verwacht jij van online pianolessen? Ik verwacht originaliteit, duidelijkheid en ik wil op een leuke manier deze online pianolessen kunnen volgen. Ik wil dit ook in mijn eigen tempo kunnen doen. Ik vind het ook belangrijk dat mijn financiële investering niet zo groot hoeft te zijn. Ten slotte moet het lessenpakket uitgebreid zijn.

Al deze zaken (en nog veel meer) mag je verwachten van het PianoPro Programma.

Origineel

PianoPro was de eerste aanbieder van online pianolessen. Het initiatief kwam hierbij van Steven Pruis. Nadien zijn er nog aanbieders gekomen. Maar dat heeft het Programma er niet van weerhouden om de grootste te worden van België en Nederland. Het gaat hier dus zeker en vast om een originele werkwijze.

Duidelijkheid

Alle lessen worden op een heel duidelijke manier, stap voor stap overgebracht. Je kan alles in je eigen tempo verwerken, zodat je niet overvallen wordt met alle info.

Leuk

Piano leren spelen moet leuk zijn. Het is belangrijk dat je plezier hebt in het oefenen en leren. Zo blijf je namelijk gemotiveerd en kan je jouw niveau snel verhogen.

Ook dit is zeker en vast van toepassing op het PianoPro Programma. Er zijn leuke naspeel video’s, overzichtelijke e-books en ander online lesmateriaal. Deze maken piano leren spelen niet alleen gemakkelijker, maar ook leuker!

  • Demo Image
  • Demo Image

Geen Torenhoge Investering

Pianolessen volgen in een muziekschool kost in België enkele honderden euro’s per jaar. In Nederland zullen deze lessen je meer dan 1000 euro per jaar kosten. Als je ervoor kiest om privélessen te volgen aan 30 à 50 euro per uur, zal dit bedrag nog veel hoger oplopen.

Voor een fractie van dit bedrag kan je toegang krijgen tot al het lesmateriaal dat bij het PianoPro Programma hoort. Je kan dan kiezen voor een eenmalige investering met een gratis metronoom. Of een abonnement dat één jaar duurt. Daarna blijf je alle updates ontvangen en Steven Pruis blijft je online pianoleraar!

Bovendien kan je hele gezin meegenieten van het Programma. Dit werkt extra motiverend en maakt het geheel nog leuker.

Uitgebreid

De cursus is zeer uitgebreid, en daarom ook eerder een “Programma” dan een cursus. Nadat je het PianoPro Programma gevolgd hebt, zal je ook noten kunnen lezen, zo kan je dus eigenlijk alle liedjes spelen die je wilt.

Besluit

Als piano wilt leren spelen, dan biedt PianoPro jou alles wat je nodig hebt. Je bespaart duizenden euro’s ten opzichte van een muziekschool. Bovendien is de weg ernaartoe veel aangenamer en gaat het veel sneller.

Wat Is PianoPro?

De grootste aanbieder van online pianolessen is het initiatief van Steven Pruis. Hij speelt al lang piano, en heeft dus veel ervaring.

Deze online pianolessen zijn sinds 2007 uitgegroeid tot het uitgebreide PianoPro Programma zoals het vandaag is.

Als je met PianoPro begint, krijg je onder andere toegang tot instructievideo’s en e-books waarin alles zeer duidelijk en stap voor stap wordt uitgelegd.

Daarnaast krijg je allerlei tips & tricks, van de juiste houding tot cruciale tips om bij een band te spelen!

Tips om sneller en efficiënter piano te leren spelen, een stappenplan om met twee handen te kunnen spelen, en nog veel en veel meer! Niet alleen beginners, maar ook voor gevorderden zullen veel leren van deze online pianolessen!

Hoe begin ik eraan?

Als je piano wilt leren spelen, kan je alvast hier klikken om een gratis e-book te ontvangen: “Les 1: De Start”. Dit is de eerste les van de starterscursus. In dit artikel kan je de bijhorende video bekijken.

Daarnaast kan je voor 1 euro het PianoPro Programma een volledige maand uitproberen! Dit is uiteraard zonder verdere verplichtingen. Is piano spelen toch niet voor jou? Stuur dan een mailtje naar Steven en je zal de 1 euro terug krijgen!

Je hebt dus veel te winnen en niks te verliezen.

Veel succes en plezier gewenst!

Deel Dit Artikel Op Sociale Media.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *