Op zoek naar een pianoleraar online? Zoek niet langer. Klik hier!

Wil jij een pianoleraar online? Of ben je nog niet overtuigd dat een pianoleraar online is wat jij nodig hebt? Lees dan deze pagina en laat je overtuigen door de vele voordelen.

Pianoleraar Online – Maar Wie?

Als je reeds op de hoogte bent van de vele voordelen die verbonden zijn aan een online pianolessen, dan ben je waarschijnlijk reeds overtuigd. Dan rest de vraag nog: “Wie wordt mijn persoonlijke pianoleraar online?”

Steven Pruis en PianoPro

Steven Pruis is de initiatiefnemer van PianoPro, een online pianocursus die hij oprichtte in 2007. Sindsdien is de cursus uitgegroeid tot een zeer uitgebreid Programma.

Naast de toegang tot al het online lesmateriaal dat reeds zeer waardevol is, heb je bij het PianoPro Programma ook een online pianoleraar. Je kan Steven Pruis namelijk op elk moment een mail sturen met al je vragen. Dit is onbeperkt. Het is ook zijn bedoeling om binnen de 24 uur te antwoorden.

Uit eigen ervaring, ikzelf heb hem namelijk reeds verschillende e-mails gestuurd, kan ik zeggen dat dit ook het geval is. Indien je toch geen antwoord krijgt, kan je ook een bericht sturen via Facebook. Dan wordt je alsnog zo snel mogelijk geholpen.

Bekijk het filmpje hieronder even. Steven stelt zich voor en geeft heel wat info over PianoPro. Heel interessant. Je kan een samenvatting van deze video lezen op de Home Page.

Pianoleraar Online

Pianoleraar Online – Voordelen

Hieronder kan je enkele van vele voordelen lezen die verbonden zijn aan het volgen van online pianolessen en met een online pianoleraar.

  • Je hoeft je niet te verplaatsen naar een muziekschool, wat tijd- en geldbesparend is.
  • Online pianolessen zijn goedkoper. Je betaalt een eenmalig bedrag, of je betaalt één jaar elke maand. Daarna blijf je alle updates ontvangen en blijf je uiteraard toegang hebben tot alle lessen. Je kan ook steeds je pianoleraar online contacteren als je vragen hebt.
  • Je kan in je eigen tempo piano leren spelen. Er zijn geen verplichte momenten waarop je je moet aanmelden om te oefenen. Je oefent wanneer en hoe lang jij dat wilt.
  • Je pianoleraar online is altijd beschikbaar. Snap je iets niet goed? Stuur dan een mail naar Steven Pruis, jouw persoonlijke pianoleraar en initiatiefnemer van PianoPro.
  • In tegenstelling tot de saaie cursussen van een reguliere muziekschool, wordt jou alles aangeleerd op een leuke manier. Je krijgt onder andere toegang tot eenvoudig te volgen video’s bijhorende e-books enzoverder. Bovendien kan je ook zelf liedjes aanvragen die je graag zou willen spelen. Meestal zal Steven deze dan toevoegen aan de cursus!
  • Als je regelmatig oefent, zal je al snel bekende liedjes kunnen spelen. Dit is zeer motiverend om verder te doen om nog beter piano te kunnen spelen. Dat is misschien wel de belangrijkste reden om te kiezen voor een online pianoleraar. Als je lessen zou volgen in een muziekschool, dan doe je er jaren over voordat je bekende en mooie liedjes zou kunnen spelen. Dit vergt dus veel meer motivatie en doorzetting om niet te stoppen.

Er zijn dus zeer veel redenen om online pianolessen te volgen met een pianoleraar online!

Wat Is PianoPro?

In 2007 was dit de eerste aanbieder van online pianolessen. Het is uitgegroeid tot de grootste aanbieder van België en Nederland. En dat is niet zomaar. Reeds meer dan 20.000 cursisten begonnen al met PianoPro en leerden succesvol piano spelen met akkoorden (waarmee je bijna alle liedjes kan spelen die je op de radio hoort) en met noten (waarmee je ook muziek kan spelen vanaf bladmuziek).

Veel succes!

Deel Dit Artikel Op Sociale Media.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.