Snel Piano Leren? Ontdek De Kracht Van Akkoorden!

Wil je snel piano leren? Dan is het PianoPro Programma voor jou. Deze online pianocursus leert jou met behulp van akkoorden heel snel en in je eigen tempo piano spelen.

Snel Piano Leren Met Akkoorden

De beste manier (veruit) om snel en mooi piano te leren spelen is met behulp van akkoorden. Eens je de 14 meest gebruikte akkoorden kent, zal je zo goed als alle liedjes die je op de radio hoort kunnen spelen.

Een groot verschil dus met andere manieren om piano te leren spelen. Beslis je om pianolessen te volgen in een muziekschool of bij een privéleraar? Dan zal je jaren lessen moeten volgen om merkbare resultaten te halen. Het gaat hier over een verschil van jaren om een vergelijkbaar niveau te bereiken.

Dit is helemaal niet overdreven. Met een goede online pianocursus zal je namelijk in staat zijn om reeds na enkele maanden regelmatig oefenen al heel wat liedjes te kunnen spelen. Dit kan gaan van liedjes op de radio tot klassieke muziek.

Natuurlijk zal je niveau nog lang niet hetzelfde zijn als iemand zoals ik die 8 jaar piano heeft gevolgd in een muziekschool. Maar zoals je in de filmpjes hieronder kan zien, mogen de resultaten er zijn!
Resultaten Online Pianocursus

Resultaten Pianoles OnlineDit zijn resultaten van cursisten die nog maar enkele weken met het PianoPro Programma begonnen zijn. Dan kan je je wel voorstellen dat je na 1 jaar echt wel al heel mooi zal kunnen spelen.

Ben je dus op zoek naar een snelle en leuke manier om piano te leren spelen?

Wat Krijg Je?

Bij inschrijving voor deze cursus ontvang je zeer duidelijk uitgelegde e-books, instructievideo’s en nog veel meer.

Je kan dus volledig in je eigen tempo piano leren spelen. Je leert nog sneller piano spelen dankzij de gemakkelijk toe te passen tips & tricks.

Hier bovenop krijg je persoonlijke ondersteuning van Steven Pruis, de ontwikkelaar van dit Programma. Hem mag je echt zien als je online pianoleraar waar je met al je vragen terecht kan.

Waarin Onderscheidt Deze Pianoles Online Zich?

PianoPro is niet zonder reden de nummer 1 van België en Nederland op het gebied van online pianolessen!

Het is zo uitgebreid dat “cursus” eigenlijk geen correcte benaming is voor dit volledige, zeer uitgebreide “Programma” waar je toegang tot kunt krijgen.

Bovenop het uitgebreide pakket van lessen, tutorials, e-books en zo verder krijg je een gratis metronoom naar jou toegestuurd als je kiest voor de eenmalige investering, die je binnen de week na je inschrijving ontvangt.

Een metronoom is zeer belangrijk om snel piano te leren met je beide handen tegelijk. Zo laat je je handen dus PianoPro Metronoomeigenlijk samenwerken om een mooi geheel te krijgen van je melodie in je rechterhand en je begeleiding (akkoorden) in je linkerhand.

Zo’n metronoom is zeker een belangrijk instrument voor een beginnend pianist. Een leuke toevoeging aan het pakket dus. Al vind ik persoonlijk een applicatie op mijn smartphone net zo handig.

Wat wel een zeer leuke bonus is, is de extra 22% korting die je ontvangt bij de eenmalige investering ten opzichte van het maandelijkse abonnement.

Bij beide mogelijkheden geldt er een 30 dagen niet tevreden-geld-terug-garantie. Is het programma toch niet voor jou? Stuur dan binnen deze termijn een mailtje naar Steven en dan zal je jouw geld terug krijgen, zonder opgaaf van reden.

Wat Als Je Vragen Hebt?

Ook dat is geen probleem, je krijgt namelijk persoonlijke begeleiding van Steven Pruis, je online pianoleraar!

Je kan hem levenslang mails sturen om alle hulp te vragen die je nodig hebt.

Ik raad je aan om het Programma op z’n minst te proberen. Wil je echt piano leren spelen? Wil je het snel? Dan is PianoPro de beste keuze. Je kan al beginnen voor 1 euro. En dat zonder verdere verplichtingen!

Ik wens je veel plezier en succes met snel piano leren!

TIP: klik hier om op de hoogte te blijven en een gratis e-book te ontvangen.

Deel Dit Artikel Op Sociale Media.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *